Overnachten in Avifauna

Logo-Valk-Avifauna-VanDerValk

Avifauna beschikt over een viersterrenhotel, restaurant, rondvaartboten, een partycentrum, een vogelpark en een grote speeltuin. Perfect voor een dagje uit of weekendjeweg! Tijdens de LAURA is het extra gezellig in Avifauna. Het parkrestaurant dat gelegen is bij het Cubagebied is het vertrek- en eindpunt van de LAURA fietstochten.

Vogelpark Avifauna

Het hotel ligt aan de rand van Vogelpark Avifauna en hotelgasten hebben gratis toegang. Ontdek hier de mooiste vogels uit de hele wereld. Voer zelf de honingpapegaaien of kijk bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Bekijk de Cubaanse flamingo’s van heel dichtbij en geniet van de spectaculaire vogeldemonstratie. Uitgevogeld? Kinderen leven zich lekker uit in de reusachtige speeltuin!

Rondvaarten

Het hele jaar door vaart Rederij Avifauna verschillende boottochten, al dan niet met buffet, door het fraaie Hollandse landschap van het Groene Hart.

Culinair genieten en ontspannen

Het is culinair genieten in het à la carte restaurant van Avifauna! In het weekend kunt u in het parkrestaurant deelnemen aan het Live Cooking Buffet. En waag ook eens een gokje in Casino Avifauna!

Avifauna

Wilt u een kamer reserveren klikt dan met de muis op de aanbieding