Routes

Waar fietsen we op 4, 5, 6 & 7 juli 2017 naar toe ?

Dag 1 de L van Leiden.

We gaan langs de vernieuwde haven naar de rijn dan via Koudekerk door de polder via Leiderdorp waar de 40 km via oud Ade naar Roelofarendsveen gaat.

De andere afstanden gaan dan RI leiden via de Merenwijk naar dekker Warmond voor de eerste stop.

Na de koffie rijden we door tot de spoortunnel waar de 100 km ons verlaat.

De 60 en 80 gaan via Sassenheim waar de 60 km RI de engel gaat en de 80 km via Noord Wijkerhout RI duinen.

De 100 km had ons verlaten in Warmond om verder te gaan via Rijnsburg naar wassenaar en daar de duinen op te zoeken via Katwijk en Noordwijk ook naar de stop in Berg en dal.

Daarna samen met de 80 km via de Zilk terug naar Lisse waar we de 60 km weer oppikken en door rijden via de Kaag naar Roelofarendsveen alwaar we weer samen komen met de 40 km om weer met zijn allen via Hoogmade weer naar Avifauna terug te keren

40 kilometer route

60 kilometer route

80 kilometer route

100 kilometer route

 

Dag 2 de A van Amsterdam.

Op de tweede dag gaat de tocht richting Amsterdam, waar de 1e  “A” in LAURA voor staat.
Amsterdam zullen we deze keer niet bereiken want we rijden dit jaar een “plassen” route. Een flink deel van de route gaat langs het water.
Vanuit de start gaan we richting Woubrugge, Hoogmade en Roelofarendsveen, waarbij we langs de Wijde Aa, Brasemmermeer en de Oude Wetering richting de Ringvaart rijden.

Langs de Ringvaart gaan alle routes (40, 60, 80 en 100 km) naar de 1e stempelpost, Grand Café de Parel.
Hierna gaat de 40 km een klein stukje terug om via Leimuiden naar Bilderdam te rijden, waar ze de 60, 80 en 100 km rijders weer zullen ontmoeten.

De 60 km gaat vanuit de stempelpost langs de Ringvaart en de Westeinderplassen richting Aalsmeer, Uithoorn en de Kwakel.

De 80 en 100 km routes gaan ook richting Aalsmeer, maar maken beiden eerst een uitstapje richting kust, om later via de stempelpost in Theehuis Cruquius vlak voor Aalsmeer weer aan te sluiten op de 60 km route.

Vanaf Aalsmeer gaan deze 3 routes gezamenlijk richting de stempelpost in Dorpshuis de Quakel.  Vanaf de stempelpost gaan we via het tuindergebied van De Kwakel en Kuddelstaart richting Bilderdam, waar de 40 km route ook weer gaat aansluiten.

Alle routes gaan vanaf Bilderdam naar Langeraar, waar we tussen de Langeraarse Plassen door fietsen, om daarna langs de Leidsche Vaart richting Rijnsaterswoude te rijden en tenslotte richting finish te rijden.

40 kilometer route

60 kilometer route

80 kilometer route

100 kilometer route

 

Dag 3 de U van Utrecht.

40 kilometer route

De 60 kilometer route

De 80 kilometer route

De 100 kilometer route

Dag 4 de R van Rotterdam.

 

 

 

Alphen a/d Rijn

Aangekomen in Alphen aan den Rijn sluiten we de vier fietsdagen af in Avifauna. Onder het genot van gezellige muziek, een hapje en een drankje genieten we nog even na van een geslaagde LAURA.

 

Tot volgend jaar op 2, 3, 5 & 5 juli 2019.

Voor info over de routes kunt u contact opnemen met: 06-51279327