LAURA camping

Logo_Avanti_Omnivereniging

Helaas de vertrouwde camping op het Avanti terrein heeft moeten stoppen bij het gebrek aan nieuwe vrijwilligers. De huidige vrijwilligers die het al vele jaren met veel enthousiasme organiseerde, vanuit Avanti, konden het niet meer opbrengen zonder steun van nieuwe vrijwilligers.

Het LAURA bestuur wil vooral Greet, Ed, Eef, Marijke en Lenie bedanken voor hun inzet tijdens de LAURA.

We zijn nu ijverig op zoek naar alternatieve campingplaatsen

Camping Polder Flora

Deze gemoedelijke camping ligt aan de rand van Alphen aan den Rijn en hiervandaan is het nog geen 15 minuten fietsen naar Avifauna.

In februari 2018 hebben André en Jeanette de camping overgenomen van Marco en Liesbeth Vergeer, die Polderflora met veel passie hebben opgebouwd tot wat het nu is; een stukje groene oase midden in de ‘drukke’ Randstad, waarin ruimte is voor mens, dier en plant. en waar onze gasten simpelweg kunnen genieten van een prachtige zonsondergang, een torenvalkpaar met jongen en de flora en fauna rondom de waterpartijen.

Wilt u meer informatie kijkt dan even op de website van

We kijken ernaar uit om zowel bestaande als nieuwe gasten te mogen verwelkomen en hen een fijn verblijf te bezorgen en om te laten zien hoe mooi het Groene Hart en de stukjes natuur om ons heen zijn.